Évforduló idézet

Házassági évfordulók - Évforduló idézet
Házassági évfordulók 

Évforduló idézet

Köszöntők

Ha visszamehetnék az időben és újra választhatnék, téged választanék. Kedvesem, boldog évfordulót kívánok. – Évforduló idézet

Köszöntők

Könnyű szerelmes lenni, de élete végéig szerelmes maradni ugyanabba a személybe sokkal nehezebb. Isten adjon nekünk erőt, hogy elkötelezettek maradjunk egymás iránt. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Boldog évfordulót! Isten áldjon meg téged továbbra is és tartson boldoggá.

Köszöntők

A legkedvesebb évfordulók az élet legnehezebb helyzeteinek elviselésének eredménye. Boldog évfordulót, szerelmem.

Köszöntők

Szerintem nagyon szép, ahogy két teljesen idegen embert össze tud hozni a szerelem esszenciája, és remélem ez a szerelem még hosszú évekig kitart. – Évforduló idézet

Köszöntők

A nap mindig ragyogjon a közös ösvényünkön, a hold mindig ragyogjon a szívünkben, és a hullócsillagok mindig gondosan figyeljenek minket, bárhol járunk. Boldog évfordulót, szerelmem.

Köszöntők

Rengeteg érzelmet, boldogságot, örömöt és izgalmat kapok attól, hogy szeretlek. Örülök, hogy kincsként őrzöm ezeket az érzéseket irántad. Szeretném megosztani ezeket még vagy egy évig.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Ahhoz, hogy sikeres legyen, a legtöbb pár minden idejét munkával tölti. Mi azonban megtaláljuk a tökéletes egyensúlyt, munkával, szerelemmel és boldogsággal igyekszünk elérni az eredményeket. Boldog évfordulót kívánok, szerelmem.

Köszöntők

Boldog évfordulót, kedves! Szép kötelékünk örökké tartson!

Köszöntők

Boldog évfordulót kívánok, szerelmem. Emlékezz a jó időkre, és hagyd magad mögött a rosszat; emlékezzen az örömteli emlékekre, miközben figyelmen kívül hagyja a szomorút. Legyen öröme a szerelemben, amely olyan sokáig tart, hogy még az angyalok is öröméneket énekelnek.

Köszöntők

Kiálltuk az idő tényleges próbáját, évről évre egyre közelebb kerülünk egymáshoz, jóban és rosszban egyaránt. Ezzel kívánom a legjobbakat az életben.

Köszöntők

Emlékszel, amikor először mosolyogtál rám, és ahogy rám néztél, kirázott a hideg? Ezek az érzések évek óta bennem maradtak. Remélem, ugyanaz marad.

Köszöntők

Miközben a szeretet és a boldogság újabb évét ünnepeljük, ne feledje, hogy mi is a fény és a remény sugárzója vagyunk mások számára. Remélem, soha nem fogod elengedni azt a gyönyörű szerelmet, amely összeköt bennünket egymásban. Boldog évfordulót.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Hozzon neked ez a nap sok boldogságot. Az előttünk álló évek teljenek egymás szeretetében és törődésében. Boldog évfordulót! – Évforduló idézet

Köszöntők

Valahányszor arra a hihetetlen szerelemre gondolok, amelyet megosztunk, elolvad a szívem. Remélem, még sok éven át virágzik és bővül. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Ha lehetőséget kapnék arra, hogy visszatérjek erre a bolygóra, két kézzel megragadnám, és hamarabb megkeresnélek, mint ebben az életben, hogy hosszabb ideig tudjalak szeretni. Lelkitársam, boldog évfordulót kívánok.

Köszöntők

Az évfordulók az ünneplés napjai. A szerelem, ami nagyszerűvé teszi a kapcsolatunkat. Kívánom, hogy minden álmod valóra váljon.

Köszöntők

Boldog évfordulót! Maradjon ennek a napnak a boldogsága örökké és az utolsó leheletig.

Köszöntők

A mai nap egy szép nap arra, hogy elmélkedjünk és végigutazzuk az emlékezést, emlékezve azokra a csodálatos időkre, amelyeket együtt éltünk meg. Boldog évfordulót!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Évfordulónkon esküszöm, hogy életünk hátralévő részében Netflixet nézünk és hűsölünk, sokat csevegünk, vacsorázni megyünk, és apró, de csodálatos utakra megyünk.

Köszöntők

Soha ne tévesszük szem elől, hogy mi hozott össze minket, és mi okoz nagy örömet.

Köszöntők

Kisgyerek voltam, aki egy óvodában játszott, és te csatlakoztál hozzám az „örökké együtt” utamon. Szerelmem, boldog évfordulót kívánok!

Köszöntők

Rendkívüli mértékben szeretjük és tiszteljük egymást, és hálás vagyok ezért. Boldog évfordulót kívánok, szerelmem!

Köszöntők

A történelem során sok ember kereste a szerelmet, de soha senki nem találta meg úgy, mint a miénk. Mindig nagy szeretet és öröm vesz körül bennünket. Boldog évfordulót! – Évforduló idézet

Köszöntők

Boldog évfordulót kívánok élettársamnak, és még sok boldog év áll előttünk.

Egy élet megosztása olyan, mint az idő pillanatainak megosztása. A dal mindannyiunk számára más, de a tánc lenyűgöző.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Nem suttogtál a fülembe; ehelyett a szívembe súgtad. Inkább a lelkemet csókoltad meg, mint az ajkaimat.

Köszöntők

Azóta, hogy megismertelek, önző akarok lenni, és az enyémé tenni, és most is ezt akarom tenni, bár ez az évfordulónk.

Köszöntők

Az egyik legszebb fogadalom, amit tehetünk, hogy örökké tartjuk és szeretjük egymást. Szeretlek és boldog évfordulót, kedvesem! – Évforduló idézet

Köszöntők

​​Nem tudom elképzelni, hogy rajtad kívül másra ébredjek, és az évfordulónkon garantálom, hogy mindig te leszel az.

Köszöntők

Maga Aphrodité soha nem tudott volna olyan erős nyakkendőt létrehozni, mint amilyen nálunk van. Mindig ilyen hihetetlen szeretet és gondoskodás vesz körül bennünket.

Köszöntők

Jobbik felemnek boldog évfordulót kívánok. Az élet jó dolgai élvezetesebbek, ha megosztják veled, és szívesebben halnék meg veled, mint bárki mással. Itt van még sok ünnepség. – Évforduló idézet

Köszöntők

Egy életen át tartson az egymás iránti szerelmünk, hiszen egy kedves pár vagyunk. Boldog évfordulót, szerelmem.

Köszöntők

Örülök, hogy az életemben vagy. Még egyszer köszönök mindent! Boldog évfordulót kívánok!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Mindig osszuk meg ezt a kapcsolatot a szeretet csókkal és a gondoskodás ölelésével.

Köszöntők

Életem legboldogabb időszaka volt veled lenni. Annyi szeretetet és figyelmet mutattál nekem az évek során. Boldog évfordulót kívánok, kedvesem! – Évforduló idézet

Köszöntők

Elfogadtam, hogy életem hátralévő részét veled töltöm, ez volt az egyik legjobb döntés, amit valaha hoztam. 

Köszöntők

Egyszerűen csak kifejezni akartam az örömömet, hogy egy újabb szerelem és boldogság év áll előttünk. Minden egyes nappal szerelmünk virágozzon és virágozzon még jobban. Boldog évfordulót, szerelmem!

Köszöntők

A szerelem idővel erősebbé válik. Ha heves, de egészséges házassági harcokkal teli napunk lenne , ne feledje, hogy még aznap este megfőzöm a kedvenc vacsoráját, hogy helyrehozzam a dolgokat. Tegyük ezt továbbra is, és kívánjunk egymásnak ilyen szép évfordulókat, mint a mai korunkig.

Köszöntők

Nagyra értékelem Istent, amiért behozott az életembe. Boldog évfordulót, édesem! szeretlek!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Nem mindenkinek sikerült megtalálnia az igaz szerelmet, amely idővel virágzik és növekszik. Téged megtalálni, szerelmem, igazi áldás volt. Legyen kapcsolatunk megáldva még sok évnyi növekedéssel és áldással.

Köszöntők

A szerelemhez vezető út hosszú és kanyargós, de mindig kitartunk egymás mellett a nehézségekkel szemben. Remélem, hogy évfordulónkon ez az utazás még sok éven át örömet okoz nekünk! – Évforduló idézet

Köszöntők

Örök kapcsolatunkban a félreértések felhőin keresztül szüntelenül ragyogjon be a boldogság fénye, a szerelem szivárványát alkotva. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Időbe telik egy olyan kapcsolat kialakítása, amely szinte teljesen tökéletes. Úgy tűnt, mindent megtettünk egy év alatt. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Boldog, egészséges és szép közös életet kívánok neked a jövőben is, ahogyan évekkel ezelőtt is tettük.

Köszöntők

Remélem, ez a kaland örökké tarthat, mert szeretsz, és ahogy megérintid az életemet. Köszönöm, hogy ezt a napot emlékezetessé tetted az életemben. Boldog évfordulót! – Évforduló idézet

Köszöntők

Az évfordulónk emlékeztetni fogja Önt kapcsolatunk legboldogabb időszakaira, de emlékeztet bennünket azokra a nehézségekre is, amelyeket át kellett élnie ahhoz, hogy elérje azokat a boldog időket. A legjobbakat! – Évforduló idézet

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

A megosztott szeretet erősödjön, ahogy együtt öregszünk. Boldog életet kívánok neked . Boldog évfordulót!

Köszöntők

Minden olyan volt, mint egy sötét égbolt, amíg te, a legfényesebb csillagom át nem jöttél. Voltak hullámvölgyek, de a szívem mindig is tudta, hogy idáig eljutunk. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Még ennyi év után sem fáradtál el tőlem, és nem dobtál ki. Reméljük, élete végéig így marad. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Boldog évfordulót! Nagy áldás, hogy az életemben vagy!

Köszöntők

A tenger hangja és szerelmed visszhangja néhány közös vonást tartalmaz: állandóak és örökkévalóak. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Egy évfordulót nem a nap óráiban mérnek, hanem minden percben, amikor két ember egy marad. – Évforduló idézet

Köszöntők

Ahogy telnek az évek, a szerelem egyre bőségesebbé, gyorsabbá és megrendítőbbé válik.

Köszöntők

Az irántad érzett szerelmem minden nappal erősebbé válik, ahogy most jobban szeretlek, mint tegnap és kevésbé holnap. – Évforduló idézet

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Ezt a napot kizárólag önnek szentelték. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Arra lettél teremtve, hogy szeressenek – és én egész életemben szerettelek a rólad szóló elképzelésben. – Évforduló idézet

Köszöntők

A szívem tele van olyan dolgokkal, amiket csak szavakkal lehet kifejezni. Ez különösen neked szól ma, teljes szeretetemből.

Köszöntők

Kicsit jobban nevetek, kicsit kevesebbet sírok és sokkal többet mosolygok miattad.

Köszöntők

Áldás, hogy az életemben vagy. De állítólag minden jónak véget kell érnie, piff – mondom én, mert kétségtelenül mindig a szeretőm és a legkedvesebb barátom leszel. – Évforduló idézet

Köszöntők

Egész nap mászkálhatnék a kertemben, ha lenne virágom minden alkalommal, amikor rád gondolok.

Köszöntők

Szemem mindig téged keres majd az emberek tengerében.

Köszöntők

Olyan különleges helyet foglalsz el a szívemben, amelyet senki más nem tudna.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Igaz szerelem volt első látásra. Azt hiszem, ennyi év után végre felfedeztem a lelki társamat.

Köszöntők

Még ha még egy évet is együtt töltenénk, akkor is jobban szeretlek téged, mint egy kiskutyákkal teli szobát.

Köszöntők

Egész örökkévalóságon át szeretlek, törődöm veled és tisztelek téged, minden nap kifejezve, hogy olyan magasra tartalak, mint a csillagok. – Évforduló idézet

Köszöntők

A veled való találkozás a sors volt, a barátodmá válás döntés volt, de nem tudtam befolyásolni, hogy beleszeressek.

Köszöntők

A legnagyobb öröm az életben, ha tudjuk, hogy szeretnek minket; szeretve, akik vagyunk, vagy inkább szeretve annak ellenére, hogy kik vagyunk.

Köszöntők

Elmentem keresni abban a pillanatban, amikor meghallottam az első szerelmi történetemet, és nem vettem észre, mennyire vak vagyok. A szerelmesek nem a semmi közepén találkoznak. Mindig is egymásban voltak.

Köszöntők

Amikor nem tudsz aludni, mert a valóság végre jobb, mint az álmaid, tudod, hogy szerelmes vagy.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Eszembe jut, miért vagyunk egymásnak szántak ezen a napon, és minden nap.

Köszöntők

Csak tudatni akartam veled, hogy amikor boldognak látom magam, az veled van.

Köszöntők

Mert láttam, hogy milyen tökéletes vagy, beleszerettem. Rájöttem, hogy nem vagy hibátlan, amitől még jobban szerettelek. – Évforduló idézet

Köszöntők

A szerelem nem vak; többet lát, nem kevesebbet, de kész kevesebbet látni, mert többet lát.

Köszöntők

A világ szerelmi történetei közül mindig a miénk lesz a kedvencem.

Köszöntők

Ezen a napon és minden nap eszembe jut, hogy miért vagyunk egymásnak szántak.

Köszöntők

Minden nap jobban szeretlek, mint előző nap.

Köszöntők

Az irántad érzett szeretetem napról napra növekszik, mivel jobban szeretlek, mint tegnap, és kevésbé, mint holnap. – Évforduló idézet

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Boldog évfordulót kívánok életem szerelmének, és még sok boldog év vár ránk.

Köszöntők

Az arcod mindig a kedvencem lesz.

Köszöntők

Köszönöm, hogy melegen tartottad a lábamat éjszaka.

Köszöntők

Bagoly, amelyre valaha is szükségem lesz az életben, te és a fészek, amit együtt építettünk.

Köszöntők

Köszönöm, hogy soha nem közvetített Trónok harca epizódot anélkül, hogy melletted lenne. – Évforduló idézet

Köszöntők

Még egy év együtt, és még mindig téged választanálak egy kiskutyákkal teli szoba helyett.

Köszöntők

Mindig te leszel a süti a tejemnek.

Köszöntők

Köszönöm, hogy segítettél elhinni, hogy léteznek lelki társak.

Köszöntők

Legyen a mai nap majdnem olyan különleges számodra, mint az a nap, amikor megszülettem.

Köszöntők

A sok szeretetért, amit nekünk, gyerekeknek adtál, köszönjük, hogy soha nem zárkóztunk el egymástól. – Évforduló idézet

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Köszönöm, hogy a “szeretet” többet jelent, mint azt valaha is gondoltam volna.

Köszöntők

Köszönjük, hogy addig tart, amíg van – az ünnepek elég kemények.

Köszöntők

Ha szerelemről van szó, remélem nem esik messze az alma a fájától. – Évforduló idézet

Köszöntők

Évekkel ezelőtt elültetted a magot, de a családfánkat a szereteted tartja meg.

Köszöntők

 

Az irántad érzett szerelmem soha nem múlik el. Évek óta szeretlek, és továbbra is szeretni foglak halálom napjáig. Boldog évfordulót, szerelmem!

Köszöntők

A veled lenni hasonló ahhoz a finom kávéhoz, amit minden reggel megiszok. Bár minden nap iszom, még mindig értékelem.

Köszöntők

Minden szerelmi történet egyedi, egyedi és kedves, de a miénk a személyes kedvencem. Boldog évfordulót!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Újabb év telt el azóta, hogy először találkoztam álmaim személyével. Hálás vagyok minden veled eltöltött évért. – Évforduló idézet

Köszöntők

Megtanuljuk, hogy az igaz szerelem soha nem hal meg; egyszerűen évről évre erősebb és igazabb lesz. Az idő bebizonyította, hogy a szerelmed a valaha létezett szeretet legtisztább formája. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Boldog évfordulót! Ha visszaforgathatnám az órát, hamarabb megtalálnálak és tovább szeretnélek.

Köszöntők

Köszönöm, hogy egész életen át tartó társam vagy. Nagyon köszönöm, hogy ilyen örömet szereztél a szívemnek. Boldog évfordulót és nagyon szeretlek! – Évforduló idézet

Köszöntők

Amikor a tiszta szerelemről van szó, nincs olyan, hogy vége. Remélem, még sok-sok éven át folytathatjuk az ünneplést. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Boldog évfordulót! Szerelmed mindig egy leheletnyi friss levegő a nehézségek, csalódások, elveszett remények és álmok közepette.

Köszöntők

Életünk legnehezebb időszakát kéz a kézben és szívvel-szívvel átvészeltük, ami még édesebb évfordulóra teszi ezt. Nem tenném meg senki mással a bolygón. Boldog évfordulót!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Ilyen isteni egyesülést csak két jó és tiszta szív hozhat létre. A szeretet, amit megosztunk, erősödjön meg szívünkben, ahogy kapcsolatunk napok és évek alatt erősödik! – Évforduló idézet

Köszöntők

Annyira hálás vagyok, hogy megoszthatom veled az élet hullámvasútját az élet minden csúcsán és mélypontján. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Boldog évfordulót annak az egyetlen embernek, akit életem végéig minden nap és éjjel magam mellett szeretnék. Szeretlek kicsim!

Köszöntők

Az évfordulók célja, hogy emlékeztessenek bennünket a kapcsolatunkban átélt szép időkre, valamint azokra a kihívásokra, amelyeket leküzdöttünk, hogy eljussunk ezekhez a boldog időszakokhoz. Milyen érzelmi hullámvasúton jártunk.

Köszöntők

Boldog évfordulót, kedvesem. Köszönöm, hogy mindig megbocsátottál nekem, hiszel bennem, és kitartasz velem, bármi is történjen.

Köszöntők

Egymás iránti szeretetünk évről évre erősödjön, akár a rózsa. Boldog évfordulót!

Köszöntők

A boldogság és az öröm csodálatos évét sok további követheti. Örüljünk, és legyen a mai alkalom az emlékezésre.

Köszöntők

Én vagyok a legboldogabb, leghálásabb és legszerencsésebb ember a bolygón, mert mellettem vagy. Boldog évfordulót neked, szerelmem!

Köszöntők

Olyan életet élvezek, amilyennek elképzeltem, neked köszönhetően, kedvesem. Boldog évfordulót.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

A kapcsolatunk több, mint egy szerelmi történet; ez egy romantikus eposz. Ez nem egy ezer mérföldes utazás, hanem egy élmény, amely tele van az élet legszebb dolgaival és a gyönyörű emlékek végtelen körével. Boldog évfordulót! – Évforduló idézet

Köszöntők

Boldog évfordulót, kedves! A szerelmed egyedülálló, és egy életen át fog tartani. Ez az a fajta, amely idővel erősödik, és inspirál másokat.

Köszöntők

Hiába van az évfordulónk, semmi sem változott. Még mindig nagyon hiányzol, még akkor is, ha csak egy percre vagy távol!

Köszöntők

Veled az örökkévalóság nem elég hosszú. Boldog évfordulót, kedvesem.

Köszöntők

Az évfordulónkon megnevettettél, megbecsültél, tanultál, fejlődtél, és nagyon hálás voltál azért, hogy még 365 napig együtt vagyunk. – Évforduló idézet

Köszöntők

Emlékeztetsz arra, hogy pihenjek, amíg munkában vagyok elfoglalva. Emlékeztettél, hogy egyem meg az ebédemet, ha elfelejtem. Ma van az évfordulónk, és rajtam a sor, hogy elmondjam, mennyire szeretlek!

Köszöntők

Üdv a különleges napodhoz. Boldog évfordulót!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Itt az ideje újra ünnepelni. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Ezúton kívánok még egy évet igaz szerelemben. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Szeretettel kívánok neked házasságod mérföldkövét. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Itt egy újabb, szeretettel teli év együtt. Boldog évfordulót! – Évforduló idézet

Köszöntők

Minden nap egyre jobban szeressétek egymást. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Dos. Deux. Duó. Bárhogyan is mondod, ez a nap kettőtökről szól! Boldog évfordulót!

Köszöntők

Minden jót kívánok a legjobb párnak, akit ismerek. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Ez a különleges nap csak neked van fenntartva. Boldog évfordulót! – Évforduló idézet

Köszöntők

Hagyja ki a ruhát és a szmokingot, és élvezze a tortát egymás társaságában. Boldog évfordulót!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Köszönöm, hogy te vagy a nagykanál a kiskanalamnak.

Köszöntők

Még mindig örülök, hogy megismertél.

Köszöntők

Még egy év telt el, és még mindig a szalonnádért szorongok.

Köszöntők

Mindig te leszel a stud-muffin.

Köszöntők

Te vagy és mindig is az leszel a boldog helyem.

Köszöntők

Ha melletted alszol, az édes álmokat garantál. – Évforduló idézet

Köszöntők

Köszönöm, hogy az ezermesterem vagy, még akkor is, ha köztünk semmi sem tört össze.

Köszöntők

Jóban-rosszban mégis téged választalak.

Köszöntők

Te vagy az egyetlen csapat, amelyben játszani akarok.

Köszöntők

A legokosabb dolog volt, hogy hozzád mentem.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Olyan szép vagy ma, mint az esküvőnk napján.

Köszöntők

Komolyan nyertem a hölgy lottón! – Évforduló idézet

Köszöntők

Köszönöm, hogy nem tartasz ki jobbat.

Köszöntők

Még egy év veled, remélem, örökké élünk.

Köszöntők

Azt hittem, nem lehet többé szeretni, de mégis, itt vagyok.

Köszöntők

Megnéztem a szótárban a “tökéletes” kifejezést, és ott volt egy kép rólad.

Köszöntők

Amilyen kedvesen néztél ki a menyasszonyi ruhádban, olyan jóganadrágban is megdobbant a szívem. – Évforduló idézet

Köszöntők

Őzikemnek: Szeretlek, szarvas.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Egyéves jubileumi évforduló idézetek

Köszöntők

Egy évvel le; hátralévő életünk hátralévő részét.

Köszöntők

Legyen ez az év csak az első a sok nagyszerű közül, ami eljön.

Köszöntők

Legyen ez a különleges nap sok közül az első éve. – Évforduló idézet

Köszöntők

Íme, 365 napos házasság

Köszöntők

365 nap múlva, és még mindig őrült vagyok érted.

Köszöntők

Már csak egy év, és megkönnyíti Mr. és Mrs.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

5 éves jubileumi évforduló idézet, idézetek

Köszöntők

Öt év, 60 hónap, 260 hét vagy 1825 nap – akárhogyan is számoljuk, mindez összeadódik a szerelemmel.

Köszöntők

Ha egy ötéves nászajándék ezüst edény, akkor boldog napot neked két kanál. – Évforduló idézet

Köszöntők

Gratulálunk az új emlékekkel teli öt évhez, és még sok további évhez.

Köszöntők

Egyrészt megvan a házasságod összes éve. Kifolyjon az ujjaiból és lábujjaiból, hogy megszámolja az elkövetkezendőket.

Köszöntők

Ennek az esküvői mérföldkőnek köszönhetően az ötös az új kedvenc számom.

Köszöntők

Tedd emlékezetesebbé a pár napját, és válassz valamit az 5 éves jubileumi ajándékötleteink közül.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

10 éves jubileumi évforduló idézet, idézetek

Köszöntők

Egy évtizeddel lefelé; örökre menni.

Köszöntők

Tíz év még csak a kezdet. Amíg együtt vagytok, a legjobb még hátravan.

Köszöntők

Legyen ez a fontos házassági mérföldkő a sok közül az örökkévalóság felé vezető úton. – Évforduló idézet

Köszöntők

Üdv a szeretettel teli évtizednek! Törje ki a pezsgőt, és pirítsa meg múltját, jelenét és jövőjét.

Köszöntők

A fogadalmad ma is annyit jelentsen, mint egy évtizeddel ezelőtt. – Évforduló idézet

Köszöntők

Hogy megünnepelje kedvenc párja dinamit évtizedét, válasszon ajándékot 10 éves jubileumi ajándékötleteink közül.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

25. évforduló idézet idézetek

Köszöntők

Házasságod 25. évére kapsz több ezüst ajándékot, mint amennyi ezüst van a hajadban.

Köszöntők

Lehet, hogy az esküvőd különleges volt, de ez semmi a 25 éves házasságodhoz képest.

Köszöntők

Lehet, hogy a negyed nem tűnik soknak pénzben, de a házasság évszázadai alatt ti ketten bebizonyítjátok, hogy megér egy vagyont. – Évforduló idézet

Köszöntők

Gratulálok a 25 évhez – de ki számolja?

Köszöntők

“Az igazi szerelmi történeteknek soha nincs vége.” – Richard Bach

Köszöntők

A sors nagy dolgokat tartogatott, amikor párba kerültetek.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

50. évforduló idézet, idézetek

Köszöntők

“Az életben nem az számít, hogy hova mész, hanem az, hogy kivel utazol.” – Charles Schulz

Köszöntők

Örök szereteted inspiráció mindannyiunk számára. – Évforduló idézet

Köszöntők

Gratulálok mesebeli szerelmi történetéhez, és ahhoz, hogy továbbra is boldogan éljen, amíg meg nem hal.

Köszöntők

Ötven év elteltével minden, ami csillog, még mindig arany. – Évforduló idézet

Köszöntők

Gratulálunk ehhez a szerelmi történethez, amely kiállta az idő próbáját – 50 év, és még mindig fogy!

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Jubileumi évforduló idézet barátoknak

Köszöntők

Mint a mogyoróvaj és a zselé, jobbak vagytok együtt.

Köszöntők

Ti ketten adtok nekem kapcsolati célokat.

Köszöntők

Gratulálunk a legmenőbb párnak, akik tudják, hogyan kell melegen tartani. – Évforduló idézet

Köszöntők

Úgy jártok együtt, mint a popcorn és a Netflix.

Köszöntők

Boldoggá tesz, hogy tudom, hogy mindig ott lesztek egymás mellett… ha fuvarra van szüksége a repülőtérre.

Köszöntők

Ha a szerelmed téved, nem akarok igazat mondani. – Évforduló idézet

Köszöntők

Szerelmed ünnepléséhez ebben az évben legalább nem kell szmokingot bérelni.

Köszöntők

Egy plusz egy plusz egyenlő egy évvel, hogy kettesben ünnepeljünk.

Köszöntők 

Évforduló idézet

Köszöntők

Vicces évforduló idézet, idézetek

Köszöntők

Jobban szeretlek, mint tegnap – tegnap feldühítettél.

Köszöntők

Itt van az éves emlékeztetője, hogy összeházasodtál.

Köszöntők

Gratulálok a házassági szar megingatásához. – Évforduló idézet

Köszöntők

Tudom, hogy engem szeretni nem mindig könnyű, de legalább megéri.

Köszöntők

Mint egy zsigerbe rúgó rúgás, mindig eláll tőled a lélegzetem.

Köszöntők

Évről évre még mindig te vagy az egyetlen, akit nem akarok torkon ütni. – Évforduló idézet

Köszöntők

Az, hogy téged választottam, kárpótol minden rossz döntésemért, amit valaha hoztam.

Köszöntők 

 

Évforduló idézet

Köszöntők

  

Köszöntések, jókívánságok, idézetek: