Születésnapi köszöntő lányomnak

Születésnapi köszöntő lányomnakKöszöntők

Nem számít, milyen messze vagy, a szívem mindig verni fog érted. Boldog születésnapot kedvesem, töltse el a napod boldogsággal.

Köszöntők

Örökké sziporkázz és ragyogj, mint a csillag, ami vagy. Boldog születésnapot hercegnőm!

Köszöntők

Szülőként soha nem éltük igazán a szeretet előnyeit és hasznait, amíg beléptek az életünkbe. Szívből kívánunk boldog születésnapot. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Nem tudtuk leírni, hogy milyen büszkék és boldogok vagyunk, amikor láttuk, hogy kislányunkból olyan finom fiatal hölgy lett. Kívánjuk, hogy további szeretet és áldás jöjjön el utadon. Boldog születésnapot szeretett lányunk!

Köszöntők

Olyan édes és szeretetteljes lány, mint te, nehezen jöhet létre, és olyan szerencsés vagyok, hogy egy olyan csodálatos lányommal áldottak meg, mint te. Töltse meg születésnapját sok ajándék és sütemény. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak, legyen egy csodálatos napod!

Köszöntők

Boldog születésnapot, gyönyörű lányom! Életem legemlékezetesebb pillanata az a nap, amikor megszülettél. Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor először voltál a karomban. Nagyon szeretlek kis angyalom!

Köszöntők

Olyan különleges megosztani veled életem minden napját. Megfizethetetlen vagy számomra, kedves lányom. Kívánom a legboldogabb születésnapot!

Köszöntők

Az idő csak repül. Tegnap a karjaimban voltál, és ma készen állsz a középiskolába. Lehet, hogy folyamatosan magasabb magasságokat ér el az életben. Boldog születésnapot a lányomnak.

Köszöntők

Mielőtt megáldottak volna veled, kislányom, álmaim voltak a gyerekekkel, de nem tudtam elképzelni, hogy a lányom ilyen nagyon csodálatos lesz! A köszönet nyilván édesanyádé. A legjobb boldog születésnapot kívánja lányának a világ legboldogabb apjától.

Köszöntők

Most rád nézve lehetetlennek tűnik, hogy régen az én kis aranyos lányom voltál, aki nem volt hajlandó elhagyni a kezemet. Most már mind felnőttek, és nem tudtam kifejezni, mennyire büszke vagyok arra, hogy a legjobb életet élem. Boldog születésnapot, kedves lányom.

Köszöntők

Boldog birthday gyönyörű lányom! Te valóban a legjobb vagy. Jobban szeretlek, mint bármit, és jobban, mint bármelyik szó. Minden jót kívánok, és várom veletek életem csodálatos éveit.

Köszöntők

Szívemből kívánok boldog születésnapot édes hercegnőm. Szeretném, ha tudnád, hogy a világ legboldogabb emberévé tettél. Kis méhem, biztos vagyok benne, hogy jót fogsz csinálni ebben az életben. Mindig veled leszek.

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Köszöntők

A születésed napja életem legboldogabb napja volt. Az arcodra nézve minden stresszem elolvad. Boldog születésnapot neked hercegnő.

Köszöntők

Csodálatos lányomnak, boldog születésnapot. Élvezze mindazt a szépséget, amelyet ez a nap hoz, és vegye körül magát minden kedvenc dolgával.

Köszöntők

Legyen a napod olyan fényes, mint a mosolyod, és olyan kedves, mint te. Boldog születésnapot lányom!

Köszöntők

Te minden bizonnyal a legszebb ajándék, amelyet életünk során kaptunk. Boldog születésnapot kis méh, nagyon szeretlek.

Köszöntők

Nem csak a lányom vagy, hanem a legjobb barátom is, köszönöm, hogy ilyen megértő vagy. Boldog születésnapot kívánok kedvesem.

Köszöntők

Szerettünk téged azon a napon, amikor megszülettél, azóta is minden nap szeretünk, és az elkövetkező napokban is szeretni fogunk. Boldog születésnapot egy lánynak, aki a világot jelenti számunkra.

Köszöntők

Olyan szép, hihetetlen és egyedi születésnapot kívánunk, mint Ön. Boldog születésnapot lánya!

Köszöntők

Őszintén kívánom, hogy áldott napja legyen. Mindig emlékezz rá, mennyire szeretlek, és mindig a te oldalad leszek. Bármikor szükséged lesz, itt leszek neked. Csodálatos Bday az egész világ legcsodálatosabb lányának!

Köszöntők

Babánk, te mindig olyan büszkévé tettél minket, és ezért örökké hálásak vagyunk. Legjobb születésnapot szeretett lányunknak!

Köszöntők

Az istenek rámosolyogtak, az angyalok megáldtak minket, a tündérek pedig a varázslaton munkálkodtak életünkön azon a napon, amikor megszülettél. Boldog születésnapot csodálatos lányom!

Köszöntők

Ma van csodálatos lányom születésnapja, ezért szeretném megosztani veletek a bölcsesség, az egészség, a béke és a tolerancia három fontos szavát. Ez a három dolog harmonikus és boldoggá teszi az életét. Kellemes, meglepetésekkel teli nagy évet kívánok. Szeretlek édesem!

Köszöntők

Szerető angyalom, édes lányom, boldog születésnapot kívánok neked. Nagyon egyedi és erős ember vagy, mindig emlékezz erre! Szeretlek. Nekem te vagy a mindenem. Még egyszer, boldog születésnapot csodálatos lányom!

Köszöntők

Különleges napján azt kívánom, hogy minden álma valóra váljon, és legyen ereje az élet nagy magasságaiba eljutni. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Köszöntők

Boldog születésnapot a lányomnak, aki mindig a kis hercegnőm lesz! Erős, kedves és gyönyörű vagy. Bárcsak láthatnád magad a szememen keresztül. Ragyogj tovább. Ne felejts el mosolyogni és szórakozni, rendben?

Köszöntők

Születésnapod valóban különleges nap számunkra, mert ez az a nap, amikor először megpillanthattuk angyalunkat. Szép születésnapot kívánunk kedves lányunknak!

Köszöntők

Édes lányom, nem tudtuk kifejezni, mennyire örülünk annak, hogy minden évben egyre szebbé és bölcsebbé válsz. Boldog születésnapot babánk, kislányunk, édes lányunk, szeretünk!

Köszöntők

Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak! Életem legnagyobb pillanata az volt, hogy megszülettél, és az orvos átadta nekem ezt a kis babát a nagy gyönyörű szemekkel. Te vagy az én világom, a boldogság és az erő forrása. Te vagy a kislányom.

Köszöntők

Boldog születésnapot lányom, édesem. Örülök, hogy van egy gyönyörű és csodálatos lányom, mint te. Te vagy az életem egyetlen jelentősége. Édesem! Nagyon szeretlek. Emlékezz rá!

Köszöntők

Boldog születésnapot csodálatos lányunknak. Attól a pillanattól kezdve, hogy először megláttalak, megvan a szívünk.

Köszöntők

Szép lányomnak, boldog születésnapot. Figyeltem, ahogy belőled nő a csodálatos nő, aki ma vagy. És minden egyes évvel tovább virágzik tovább. Remélem, hogy különleges napja minden boldogságot megkap, amit megérdemel az életben.

Köszöntők

Nagyon szerettem azokat az időket, amikor felmásztál az ágyamhoz, és megpróbáltál felébreszteni a kis kezeddel. Hogy szeretném, ha soha nem nőttél volna fel. De büszke vagyok arra a csodálatos emberre, aki ma vagy. Van egy csodálatos születésnapi lányod.

Köszöntők

Lányom, szereted a kislányt, aki voltál, a különleges nőért, aki most vagy, és a csodálatos lányért, mindig boldog leszel! Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Lányom, tudod, hogy te vagy a legcsodálatosabb ember a világon ?! Ez egy különleges dolog egy anyának, amikor látja, hogy gyönyörű nővé nő. Örömmel látom, hogy fényes személyiséged virágként virágzik. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Kedves lányom, nem is álmodhattam róla, hogy ilyen boldog anya lehetek. Te vagy a fény az életemben. Elképesztő képességeid és tulajdonságaid vannak. Nagyon sikeres ember leszel, ebben biztos! Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Te leszel a legnagyobb ember, akit valaha ismertem. Nagyon büszke vagyok rád, és arra késztetsz, hogy elgondolkodjak azon, mit tettem, hogy megérdemeljek egy ilyen csodálatos lánya ajándékot. Boldog születésnapot, gyönyörű lányom.

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Köszöntők

A legjobb születésnapi idézetek a lányomnakKöszöntők

Ha minden létező lány olyan lenne, mint te, akkor a világ tele lenne apákkal, akik küzdenek a boldogságuk megfékezéséért. Boldog születésnapot apukád gyönyörű lányának, aki születése óta nem hagyta abba a mosolygást.

Köszöntők

Te valóban Isten ajándéka vagy. Ez azt is jelenti, hogy naponta ezer szivárványt látunk, és naponta még ezer okot kell mosolyogni! Legjobb nap a csodálatos lányunknak!

Köszöntők

Boldog születésnapot a lányomnak. Jókívánságokat annak, aki kívül-belül gyönyörű.

Köszöntők

Születésnapodon három bölcs szót osztunk meg veled, amelyeket életünkből gyűjtöttünk össze. Béke, egészség és tolerancia. Ez a három dolog vitorlázza át az életet. Boldog születésnapot leányomnak, nagyon boldog évet és nagyszerű életet kívánunk Neked.

Köszöntők

Az a nap, amikor megszülettél, életem legnagyobb pillanata volt. Nagyon hálás vagyok, hogy van egy olyan őszinte, gyönyörű és intelligens lányom, mint te. Boldog születésnapot kislányomnak!

Köszöntők

Boldog születésnapot édes. Legyen olyan fényes és fényes napja, mint a reggeli nap.

Köszöntők

Csak idő kérdése, hogy kinőjön-e oly sok mindenből a ruhája, a humorérzékem, a Disney háttérképe, a kezemet fogva, amikor sétálunk, és a lefekvés előtti történeteim. Az egyetlen dolog, amihez tudom, hogy soha nem fogsz túl nagy lenni, az a szívem. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak.

Köszöntők

Az olyan lány, mint te, valóban áldás Istentől. Szeretem az életemet, és megpróbálok a legjobb szülő lenni számodra, mert csak annyi okot adsz nekem. Boldog születésnapot édes lányomnak, akit nagyon szeretek!

Köszöntők

Kedves lányom, maradj mindig boldog és egészséges … Így még mindig vigyázhatsz ránk, amikor öregek leszünk. Csodálatos Bday édes lányom!

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Köszöntők

Tudod mit? Az életemben több értelmet és célt adott neki. Oké, lehet, hogy vannak mellékhatásai is, például több álmatlan éjszaka, szívverés és mini szívroham, de másképp nem lennék. Köszönöm, hogy ilyen csodálatos lánya voltál. Szép születésnapot kívánok, és mindig emlékezzetek arra, hogy örökké szeretlek!

Köszöntők

A legjobb születésnapot kívánjuk gyönyörű kedves lányunknak! Biztosan örömet és boldogságot hoz a szívünkbe. Köszönjük, hogy okot adott mindennap mosolyogni. Biztosan jobb emberré tett minket, és reméljük, hogy ugyanezt megteheti helyetted is. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Boldog születésnapot drága lányomnak. Valahányszor azt hittem, hogy már semmi sem csodálkozhat, akkor csodálkozol, édesem. Mindig csodálatosabb, imádnivalóbb, gondoskodóbb és szebb lesz.

Köszöntők

Édesem, olyan értékes vagy nekem, és feltétel nélkül szeretlek. Te vagy az életem, kislányom, és nem számít, hány éves leszel, akkor is az én kedves kis angyalom maradsz. Mindig mosolyt csal az arcomra, és boldogsággal tölti el a szívemet. Nagyon boldog vagyok a legcsodálatosabb lánynak köszönhetően. Édesem, amikor ma ünnepli különleges napját, nagy sikereket és jólétet érhet el az életben. A boldogság és a béke mindig körülvesz. Legyen csodálatos születésnapi ünnepséged, kedves lányom.

Köszöntők

Boldog születésnapot kívánunk szeretett lányunknak. Különleges napján reméljük, hogy minden kívánsága és álma valóra válik. Szeretnénk, ha tudnád, hogy mindig szeretünk és csodálatos életed lehet.

Köszöntők

Te vagy a lányom, aki boldoggá tesz egész nap. Az életemben azonban nem csak így lehet tökéletesen leírni. Te vagy a legjobb barátom és életem szerelme is. Hálás vagyok nektek a halhatatlan szeretetért, a véget nem érő gondoskodásért, valamint a csodálatos intelligenciáért és humorért! Szeretlek sok-sok, a legjobb bday lányom!

Köszöntők

Néha lehet, hogy egy kicsit szigorúbbak vagy szigorúbbak vagyunk veled szemben, de ne feledd, hogy nincsenek számunkra legrosszabb napok, mint amikor boldogtalannak érezzük magad. És az örömöd megduplázza boldogságunkat! Minden eljövendő csodálatos időre, boldog születésnapot, lányom!

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Itt van még egy év, és kedves lányom, amikor megünnepeljük ezt a napot, ne feledje, hogy kevesebbet kellene ítélkeznie, többet szeretnie és rossz emlékeket hagynia maga mögött, hogy gyorsan tovább tudjon lépni az életben. Az élet útján nem szabad helyt adnunk a fájdalmaknak, a sajnálkozásoknak és a haragoknak. Mindig szeretlek drágám. Boldog születésnapot a lányomnak.

Köszöntők

Boldog születésnapot szerető lányomnak. Ahogy ünnepeljük nagy napodat, el akarom mondani, hogy az élet nem projekt, hanem folyamat. Ezért kívánok állandó békét és isteni bölcsességet, hogy elérje mindazt, amiről valaha is álmodott ebben az életben.

Köszöntők

Nagyon büszke vagyok és csodálkozom a nővé, aki lett. Boldog születésnapot kedves lányom!

Köszöntők

Hé, hosszú évek óta keresem a szívem egy darabját. Lehet, hogy valahol leesett az utamon … vagy bevetted? Boldog születésnapot kedves lányom!

Köszöntők

Csodálatos lányomnak, boldog születésnapot. Remélem, hogy különleges napját mosoly és nevetés tölti el. Szeretlek!

Köszöntők

Amint folytatja életútját, ne feledje, hogy anya és apa annyira szeretnek téged, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy utad a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Életed minden szakaszában rácsodálkoztál rám – az elbűvölő babától kezdve az édes kislányon át az erős, készséges, független nőig, aki ma vagy. Boldog születésnapot egy hölgynek, akire olyan büszke vagyok, hogy felhívhatom a lányomat.

Köszöntők

Mesés születésnapi ünnepséget kíván a világ legkedvesebb fiatal hölgyének. Kedves, sikerülhet szíved minden csodálatos vágya Legyen a boldogság angyala a legjobb barátod, és kísérje el időd végéig. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Boldog, boldog születésnapot a világ legjobb lányának! Fogalmad sincs, mennyire boldoggá teszel engem minden nap, még akkor is, ha tényleg rossz napom van. Mindig tudd, hogy az irántad való szeretetemnek nincsenek korlátai, és mindig lesz bennem egy barát. Legboldogabb születésnap, a világ legcukibb lánya!

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Köszöntők

Olyan boldoggá teszel engem, kedves lányom, nem tudok nem csodálkozni azon, hogy milyen fantasztikus tettet tettem az elmúlt életemben, hogy ebben a jelenlegi életben egy olyan csodálatos lányával áldjak meg, mint te. Édesem, békét, boldogságot és örömet hozol a szívembe. Köszönöm, hogy okot adott nekem, hogy minden nap boldog legyek. Imádkozom, hogy a szíved boldogságot és békét töltsön be, amikor betöltöd az enyémet. Mindennél jobban szeretlek ebben az egész világban. Csodálatos születésnapot kívánok, édes angyalom, kedves lányom.

Köszöntők

Boldog születésnapot kívánok lányomnak. Tudom, hogy a napod annyi boldogsággal és szeretettel lesz tele. Mindig mosolyogj, mindig légy erős. Minden álma és kívánsága váljon valóra!

Köszöntők

Olyan pozitív, bájos és teljesen imádnivaló lány vagy. Olyan büszke vagyok, hogy leányomnak hívhatlak, mert soha senki más nem remélhette, hogy összehasonlítja veled. Boldog születésnapot a tökéletes kislányomnak!

Köszöntők

Legszebb születésnapot kívánva szeretett, gyönyörű lányunknak!

Köszöntők

Boldog születésnapot kedves lányomnak! Hihetetlenül értékes vagy nekem, és remélem, rájössz, hogy te vagy az én mindenem. Töltsön születésnapját pompával és szeretettel.

Köszöntők

Nincs elég szó ahhoz, hogy kifejezzem, mennyire hálás vagyok azért, hogy életemben vagy. Nagyon szeretlek kis angyalom, édes lányom. Csak azt szeretném, ha tudnád, hogy te vagy az oka annak, hogy boldog vagyok minden nap, és hogy miért értelmes számomra ez az élet. Csodálatos születésnap, kedves lányom!

Köszöntők

Tudom, milyen erős vagy, csodálatos és szép. Álmaidat mindig követed, de ne feledd, hogy bármikor szükséged lesz rád, mindig veled leszek. Boldog születésnapot egy ilyen csodálatos lánynak!

Köszöntők

Minden nap egyre jobb emberré válsz. Te valóban csodálatos ember vagy, és tudjuk, hogy kislányunk meg fogja érinteni sok ember életét, és inspirációt és áldást jelent számukra, ahogyan nekünk is. A legjobb nap a világ legcsodálatosabb lányának!

Köszöntők

Mindig emlékszem a szülinapodra, mert ez az év kedvenc napja. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak!

Köszöntők

Nagyon szerencsés, hogy olyan lányom van, mint te. Ez a különleges nap nem az egyetlen ünnep az Ön számára, hanem számunkra is, mert Ön életünkbe jön és csodálatosá teszi. Boldog születésnapot a kedves lányomnak!

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Köszöntők

A szemeid mindig is olyan hatalmas hatalommal bírtak felettem, amikor boldogok, inspiráltnak érzem magam, amikor sírnak, meg akarok halni, és amikor tágra nyitva képzelem őket, vállalhatom a világot! Szóval látod, hogy fele lennék az embernek, aki vagyok, ha nem te lennél az én drága lányom. Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak.

Köszöntők

Soha nem tudtam, hogy ennyire szeretni tudok valami oly apró dolgot, de az a nap, amikor bejöttél az életembe, elárasztott minden szeretetem irántad. Köszönöm, hogy megmutatta, milyen csodálatos szülőnek lenni. Boldog születésnapot kedves lányomnak!

Köszöntők

Boldog születésnapot kedves lányunknak! A világ jobb hely veled!

Köszöntők

Boldog születésnapot a gyönyörű lányomnak. Legyen a napod tele napsütéssel, szivárványokkal, nevetéssel és szórakozással!

Köszöntők

Boldog születésnapot annak a lánynak, aki ellopta a szívemet.

Köszöntők

Boldog születésnapot a lányomnak! Remélem, hogy ünneped ugyanolyan édes, mint TE.

Köszöntők

Boldog születésnapot gyönyörű lányunknak. Reméljük, hogy csodálatos születésnapod van, és hogy az előttünk álló év tele van sok áldással. Anya és apa szeretete.

Köszöntők

Lányom, emlékeztetsz a születésnapi tortádra, tele vagy édességgel, és szeretettel szórod meg az életemet. Remélem, hogy különleges napja ugyanolyan édes, mint te. Boldog születésnapot gyönyörű lányunknak.

Köszöntők

Boldog születésnapot, extra hinti!

Köszöntők

Kedves lányunknak, te mindig nagyon büszkévé tettél minket, ezért örökké hálásak vagyunk. Legjobb születésnapot neked, lányom!

Köszöntők

A legjobb születésnapi kívánságokat egy csodálatos lánynak. Ha valamit meg tudnék változtatni rajtad, az… semmi sem lenne. Úgy szeretlek, ahogy vagy.

Köszöntők

Ezer okot adsz mindennap mosolyogni. Boldog születésnapot neked, gyönyörű lányunk!

Köszöntők

Boldog születésnapot kislányom! Legyen a napod olyan különleges, mint te. Anyu és apu szerelme.

KöszöntőkSzületésnapi köszöntő lányomnak

Köszöntők

Lányunknak, a legszebb születésnapot kívánunk.

Köszöntők

Kedves lányom, eltelt még egy év, és örülünk, hogy minden évben egyre szebbé és bölcsebbé válsz. Babánk, kislányunk, édes lányunk, szeretünk. Boldog születésnapot a lányomnak!

Köszöntők

Szeretett lányunk, köszönjük, hogy minden nap mosolyt csal az arcunkra. Reméljük, hogy születésnapod csodálatos és örömmel teli! Boldog születésnapot a lányomnak! Sok szeretet anyától és apától.

Köszöntők

Boldog születésnapot az általam ismert legkedvesebb, legkedvesebb lánynak, aki véletlenül a lányom.

Köszöntők

Elképesztő, ahogy repül az idő. Te vagy a lányom és a legjobb barátom is. Öröm anyukád lenni. Elképesztő ember lettél. Jobban szeretlek, mint amit a szavak kifejezhetnek. Remélem, elkényezteted, és sok születésnapi tortát megeszel.

Köszöntők

A legjobb születésnapi kívánságokat a legjobb lánynak. Remélem, csodálatos napod lesz, édesem.

Köszöntők

Legyen olyan szép a születésnapod, mint te.

Köszöntők

Boldog születésnapot drága lányunknak. Téged ma, holnap és mindig szeretnek!

Köszöntők

Boldog születésnapot gyönyörű lányunknak! Szeresd anyát és apát.

Köszöntők

Május ebben az évben rengeteg okot adhat a mosolyra, és végtelen lehetőségeket kínál arra, hogy boldogabbá tegyen! Lányom, sztárnak születtél! Boldog születésnapot a lányomnak!

Köszöntők

Boldogságot és szeretetet kívánok születésnapján, és minden nap. Csodálatos lány vagy, és többet kincselek, mint amennyit el tudok mondani.

Köszöntők

Születésnapi köszöntő lányomnakKöszöntők

Születésnapi köszöntő családnak: