Karácsonyi meglepetések nagyszülők számára

Karácsonyi meglepetések nagyszülők számára

Karácsonyi meglepetések nagyszülők számára

Mi is az ajándék, és miért ajándékozunk? Egy különleges pillanat két ember életében, amikor ajándékot adnak át egymásnak, minden ellenszolgáltatás nélkül, szeretetből, az ünnepek alkalmából vagy köszönetképpen. Nem könnyű ajándékot választani, hiszen tudjuk, hogy minden ember egyedi ezért egyedi ötletet is szeretnénk ajándékozni.Karácsonyi meglepetés a nagyszülőknek

Nagyszülők esetében ez halmozottan igaz. Az idős emberek már csak a kényeztetésre vágynak, nem akarnak birtokolni, csak az életüket szeretnék könnyebbé tenni, ha lehetőségük van rá.

Természetesen nem csak hasznos ajándékokat lehet ajándékozni, azonban vannak olyan dolgok az ő életükben is amelyeket folyamatosan pótolni kell, mint például az ágyneműhuzat. Ezért aztán biztosan örülnek a flanel anyagú ágyneműhuzatoknak, karácsonyi mintával.

Azok, akik még jó fizikai állapotban vannak és sokféle saját maguk által elkészített, télire elrakott zöldség-gyümölcs roskadozik a kamrájuk polcán, nagy segítség lehet egy aszalógép.

Az aszalógép zöldség és gyümölcs szárítására alkalmas, de a gomba, a fűszernövények, tea, virágok, diófélék szárítására is alkalmas. Szárítólemezeik mosogatógépben is moshatók, védett a túlmelegedés ellen, a hőmérséklet szabályozható benne.

Sokuk nyugdíjba menetel után, többet dolgozik a háztartásban, például maguk sütik a kenyerüket, ők biztosan örülnének egy kenyérsütőgépnek. A kenyérsütő különleges programok elvégzésére is alkalmas, mint a gluténmentes kenyér, beállítható a héj színe, memóriája az áramszünetek esetén is tárolja az információt.

Karácsonyi meglepetések nagyszülők számára
Karácsonyi meglepetések nagyszülők számáraMégis minek örülnének leginkább?

A nagyszülők korosztályát két dolog foglalkoztatja leginkább, az időjárás és az egészségi állapotuk, ezért egy időjárás állomás valódi ajándék lehet számukra. Az időjárás állomás az időjárás előrejelzést és az aktuális időjárási adatokat jelzi, Wifi szükséges a működtetéséhez. Légnyomás, hőérzet, harmatpont, szélsebesség és irány, csapadék, hőmérséklet, UV sugárzás, idő, dátum, naptár holdállás, napkelte és még egy csomó adat megjelenítésére képes.

A nagyszülőknek is szükségük van telefonra, a mobiltelefonból jó ha nyomógombos, de nagyobb kijelzős telefont ajándékozunk, amiről baj esetén SOS hívást is tudnak indítani. Egy okosóra szintén nagy segítség lehet, ha az idősebb korosztály részére készült, magyar nyelvű a vezérlése. Pulzusmérést, alvásfigyelést, vérnyomásmérést, lépésszámlálót tartalmaz.

Amennyiben okos órával nem rendelkeznek vagy nem tudják kezelni az egyszerűbb választás számukra a vérnyomásmérő, ami felkaros kivitelű, pontosan méri a vérnyomást és a pulzust, 42 cm a mandzsettája, a vérnyomást grafikusan is ábrázolja. Vagy egy pulzoximétert az aritmiás oxigéntelítettség meghatározására, pulzus, pulzusszám, és perfúziós index mérésére, ami teljesen fájdalommentes. Könnyen olvasható színes kijelzővel, állítható fényerővel.

Karácsonyi meglepetések nagyszülők számára
Karácsonyi meglepetések nagyszülők számáraÖsszegezve

Nagyszülők számára is rengeteg ajándék fajta közül lehet választani, de a legjobb ha valami olyan ajándékot adunk az ünnepekre, ami megkönnyíti az életüket vagy figyelemmel kíséri az egészségi állapotukat.

  

Köszöntések, jókívánságok, idézetek: