Gratuláció házassági évfordulóra

Házassági évfordulók, Gratuláció házassági évfordulóra
Házassági évfordulók 

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Bár eltelt még egy év, a szeretet, amit megosztasz, továbbra is tart. Minden jókívánságomat küldöm, hogy továbbra is áldott legyél szeretetben és boldogságban.

Köszöntők

Könnyű beleszeretni, de sokkal nehezebb élete végéig szerelmesnek maradni ugyanabba a személybe. Gratulálunk az újabb csodálatos évhez, amikor egymásba szerettek. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Az idők során számos ember keresett, de soha nem találtak olyan szerelmet, mint amilyenben ketten osztoznak. Legyen mindig nagy szeretettel és boldogsággal megáldva. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Újabb év telt el, és továbbra is megmutatod a világnak, hogy létezik igaz szerelem – Boldog évfordulót!

Köszöntők

A házasság köteléke különféle formákat ölthet, attól függően, hogy az élet nyugalmat vagy viharokat imitál. Néha egy gyönyörű csomó lehet, néha pedig egy törékeny zsinór. Függetlenül attól, hogy miről van szó, remélem, hogy az életed elárasztja a boldogságot. Boldog évfordulót.

Köszöntők

A borhoz hasonlóan a házasság is lehet édes vagy keserű, intenzív vagy lágy, lapos vagy savas. De egy pár, mint te, minden ízét élvezi, legyen az unalmas vagy romantikus. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Partik, vacsorák és összejövetelek – sok önző okunk van arra, hogy összegyűljünk, és jó házasságot kívánjunk mindkettőtöknek. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Még annyi év együttélés után sem fáradtatok bele egymásba. Szeretném, ha örökké ilyen maradnál. Boldog évfordulót.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Sok áldást és jókívánságot küldök neked. Éljetek továbbra is teljes és örömteli életet együtt még sok évig. Boldog évfordulót! 

Köszöntők

Idős házaspárként a lábad remegővé vált, és gyönyörű ráncok díszíthetik kedves arcodat, de az egymás iránti szereteted soha nem halványul el, függetlenül az életszakaszoktól. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Sok álmot, eddig megvalósítottál, A 20 éve létrejött házasságban!! Boldog házassági évfordulót!!!

Köszöntők

2220 évvel ezelőtt erős köteléket kötöttél, melyben mindennap énekeltél egy szép dalt!!! Boldog házassági évfordulót!!!

Köszöntők

Rengeteg szeretet és öröm, vásároltál köztetek, Húsz évnyi kapcsolat alatt, ami tiszta és igaz!!! Boldog házassági évfordulót!!!

Köszöntők

Már csak öt év az ezüst jubileumra, remélem nagyon boldogan telik el ez az öt év!! Boldog házassági évfordulót!!

Köszöntők

Csak jókívánságaimat szerettem volna elküldeni, és mindkettőtöknek gratulálni az évfordulójuk alkalmából! Srácok, megkönnyítitek 🙂

Köszöntők

Gratulálok az évforduló alkalmából! Sok jókívánságot és áldást kívánunk, miközben továbbra is kéz a kézben és szívvel-szívben járja az élet útjait. Boldog évfordulót! 

Köszöntők

Kopogtasson ajtaján Lady Luck, És mindkettőtöknek jókívánságot, hogy tudtok kopogtatni!!! Boldog házassági évfordulót!!!

Köszöntők

Rátok nézve a szívem azt hiszi, hogy a házasság az, ahol a szerelem fogant!! Boldog házassági évfordulót!!!

Köszöntők

Gratulálunk az újabb csodálatos évhez, amikor egymás iránti szeretettel telt el. Boldog évfordulót Édesem!

Köszöntők

A kapcsolatod illata, megerősíti a társaságba vetett hitemet!!! Boldog házassági évfordulót!!!

Köszöntők

2820 év igazság és tisztaság, a házasságod többet jelent a szentségnél!!! Boldog házassági évfordulót!!! – Gratuláció házassági évfordulóra.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Boldog évfordulót. Örülök, hogy ennyi idő után is szívből szeretitek egymást. Legyen még sok boldog pillanatotok. Boldog évfordulót egy nagyszerű párnak!

Köszöntők

Szeretettel és jókívánságokkal küldöm, amikor egy újabb évet ünnepelsz az egymás iránti szeretetben és szeretetben. A szerelem továbbra is erős maradjon és növekedjen a korok múlásával. Boldog évfordulót! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Ezúton kívánjuk Önnek a legjobb életet, és hosszú és boldog együttélést.

Köszöntők

A házasság köteléke különféle formákat ölthet, attól függően, hogy az élet nyugalmat vagy viharokat imitál. Néha egy gyönyörű csomó lehet, néha pedig egy törékeny zsinór. Függetlenül attól, hogy miről van szó, remélem, hogy az életed tele van boldogsággal. Boldog évfordulót. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Házasságod tökéletes, mint a romantikus filmek és könyvek műsorai, boldog évfordulót a gyönyörű párnak.

Köszöntők

Sok boldogságot és szeretetet kívánok a világon, és gratulálok az évfordulójához.

Köszöntők

Remélem, talál időt arra, hogy együtt visszanézzen édes emlékeitekre.

Köszöntők

A házasság olyan, mint a sajt és a bor. Mindhárman folyamatosan fejlesztik és finomítják magukat az idő múlásával. Boldog házassági évfordulót!

Köszöntők

Sok szeretettel köszöntjük kettőtöknek a jubileumotokon!

Köszöntők

Ez az utazásod kezdete, és még sok érzelmet kell együtt érezned. Támogasd a sírást és szurkolj hangosan mosolyogva. Az életnek sok színe van, ezért élvezze mindegyiket ugyanolyan frissességgel, mint néhány évvel ezelőtt. Gratulálok. – Gratuláció házassági évfordulóra.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Nagyon romantikus a kapcsolatod. Olyan ez, mint egy kaland, amelyben romantika, szeretet és egymás iránti törődés van. Biztos vagyok benne, hogy ha megöregszel, édes és szeretetteljes emlékeid lesznek. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Egy egyszerű gyűrűvel kezdődött, férj és feleség lettél, szülővé fejlődtél, és még mindig a legjobb barátok vagytok egy életre. – Boldog évfordulót egy különleges párnak!

Köszöntők

Boldog évfordulós napot! Nagy örömömre szolgál, hogy mindkettőtöknek ezt a jeles napját kívánom az évfordulótoknak. Isten áldja meg mindkettőtöket, és erősítse kapcsolatukat.

Köszöntők

Néhány ember számára a tökéletes házasság mítosz, mese, legenda, mese vagy hamis remény. De számomra ez egy valódi dolog, ami köztetek létezik. Boldog évfordulót nektek!

Köszöntők

Házasságod minden álmodat valóra váltotta, együtt egy csodálatos családot hoztál létre, Isten áldását kaptad.

Köszöntők

Szerető kívánságokat küldök mindkettőtöknek az évfordulóján, legyen ez valami nagyon különleges.

Köszöntők

Mindketten rendkívül szerencsések vagytok, hogy mindkettőtöknek van egy tökéletes fele. A te napodra nagy házas szerelmet kívánok előre. Boldog évfordulót mindkettőtöknek!

Köszöntők

Boldog házassági évfordulót a kedves párnak! Varázslattal töltötted meg életedet, és tudom, hogy ezt a kapcsolatot soha nem fogod elveszíteni. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Boldogságot kívánok, legyetek a legjobbak srácok… Isten éltesse a LEGJOBBAT az életben.

Köszöntők

Legyen minden napod olyan különleges, mint az esküvőd. Boldog évfordulót kívánok mindkettőtöknek.

Köszöntők

Újabb év a házassági boldogságban. Gratula!

Köszöntők

A házasságra emlékezni több, mint egy esküvő, és ez szeretetet, megértést és türelmes kötődést jelent.

Köszöntők

Gyönyörű párt alkottok együtt. Minden jót kívánok neked, és mindkettőtöknek gratulálok az évfordulójukhoz.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

“Tökéletesen boldog napot kívánok egy tökéletes párnak”

Köszöntők

A nap mindig süt az úton, amelyen osztoztok. A hold és a csillagok mindig gondosan világítsák meg szíveteket.

Köszöntők

Amint együtt haladtok tovább az élet útján, a házasságotok örökké tartson, amíg utolsó lélegzetet nem vesz, nem bánja meg, csak végtelen gyönyörködjön a jelentőségében. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Gratulálunk az évfordulóhoz, és az egymás iránti kitartó szeretethez és elkötelezettséghez!

Köszöntők

Bármit is tesz, és bárhová is sodor az élet, tartsa szem előtt a megbízhatóság, a szeretet és a barátság energiáját. Boldog évfordulót. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Legyen szereteted soha véget nem érő, életed legyen tele örömmel, Gratulálunk házassági évfordulójukhoz!

Köszöntők

Szinglik voltatok, és összefogtak, hogy a szerelem és a szeretet birodalmát alkossák. Minden jót neked és családodnak ezen a házassági évfordulón. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Az igazi kapcsolat az, amikor a sorsok egymáshoz igazodnak, a lelkek összekapcsolódnak és a szívek dobognak egymásért. Boldog évfordulót!!

Köszöntők

Az a motiváció, amiért nem viselkedsz úgy, mint egy közös férj-feleség, tökéletessé és tökéletessé teszi a házasságodat minden pár számára. Boldog évfordulót a csodálatos párnak, amely a mennyországra emlékeztet. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Bebizonyítottad magadnak, hogy a luv még egy évig kitart. Reméljük, hogy ezt még sok éven át bizonyítja majd. Boldog évfordulót!

Köszöntők

A házassági évforduló elteltével feltétlen szeretetetek és hitetek megerősödik egymás iránt. Boldog házassági évfordulót a kedvenc páromnak.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Csodálatos látni, hogy szerelmesek vagytok egymásba. Imádkozom, hogy a szerelmi köteléked napról napra erősödjön. Boldog házassági évfordulót. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

A házasság ajándék, az igaz szerelem pedig időtlen. Legyen életetek továbbra is boldogsággal és örömmel megáldva egymás társaságában. Nagyon boldog évfordulót kívánok mindkettőtöknek.

Köszöntők

Ez egy nagy nap mindkettőtöknek, és öröm mindkettőtöket megoldani ebből a jeles alkalomból. Békés, szép életet kívánok rengeteg varázslatos pillanattal!

Köszöntők

Sok-sok örömet és örömöt kívánok erre a különleges napra! Áldjon meg benneteket a Mindenható a társasági élet és az örökkévalóság évei alatt!

Köszöntők

Szerelem és sok boldogság minden idők egyik kedvenc párjának.

Köszöntők

Boldog évfordulót néhány embernek, akiknek valószínűleg nem kellett volna összeházasodniuk, de valahogy sikerült elérniük az évek során.

Köszöntők

Az idő múlásával kapcsolatunk erősebbé és erősebbé válik. Boldog évfordulót mindenkinek. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Változnak az idők, változnak az emberek, de az emlékek megmaradnak. Kívánok mindkettőtöknek egy életre szóló boldog emlékeket. Legyen fantasztikus évfordulója.

Köszöntők

Ti ketten egymásnak teremtettek, és semmi más nem számít. Minden idők legjobb évfordulóját kívánom!

Köszöntők

Kívánom neked a világ minden örömét és boldogságát, és sok gratulációt ezen a házassági évfordulón.

Köszöntők

Örülök, hogy ismerek két csodálatos embert, akik elképesztően sok ideig vannak együtt. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Soha ne hagyd abba az egymás iránti rajongást és az egymás iránti törődést, ahogyan ezt az évek során tetted. A legjobbakat kívánom életének ehhez a csodálatos és felejthetetlen eseményéhez, boldog évfordulót! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Legyetek továbbra is csodálatos férj és feleség egymásnak. Csak boldogságot, szeretetet és örömöt kívánok az elkövetkező években.

Köszöntők

Ezen a különleges napon kívánom, hogy a luvja évről évre erősödjön és virágozzon!

Köszöntők

Lehet, hogy két egyén vagy, de a lelked EGY lett. Boldog évfordulót.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Mindkettőtök igazi, szeretettel teli kapcsolata van, amelyben úgy harcoltok, mint ellenségek, nevettek egymás ostoba viccein és úgy szeretitek, ahogy senki más pár. Boldog évfordulót! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Az arcodon lévő ráncok nem annak a jelei, hogy mennyit öregszel, hanem azt, hogy a házasságod milyen szépen vészelte át az idő próbáját. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Egy éve, hogy együtt vagytok. A te napodra azt kívánom, hogy a szeretet az idő múlásával növekedjen köztetek. Legyen erősebb a kapcsolatod. Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!

Köszöntők

A házassági évfordulója csodálatos és örömteli nap. Jó egészséget és boldogságot kívánok ebből a különleges alkalomból.

Köszöntők

Ez az évforduló időről időre megmutatja a köztetek szeretetét, és ez maradhat az utolsó belélegzésig, és boldog évfordulót kíván a világ egy fantasztikus párjának. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Nagyon boldog életet kívánok neked, és biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog életed lesz. Eltelt egy év, és mindketten ugyanazok vagytok. Szerelmi köteléked biztosan erősebb lesz. Boldog évfordulót. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Gratulálunk az újabb évfordulóhoz, ami azt bizonyítja, hogy áldottak vagytok egymással.

Köszöntők

Boldog házassági évfordulót mindkettőtöknek. Legyen még sok éve, hogy együtt ünnepeljétek ezt a napot.

Köszöntők

Boldog évfordulót egy csodálatos párnak. Ön inspirációt jelent mindazoknak, akik körülvesznek!

Köszöntők

Egymás iránti szereteted a holdfényre emlékeztet – nyugodt, derűs és megnyugtató. Boldog évfordulót! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

A legjobb párom az urs. Ti ketten egymásnak teremtettek. Boldog évfordulót sok jó kívánsággal.

Köszöntők

Gratulálok az évfordulóhoz. Itt az ideje annak, hogy a boldogságot sok-sok örömmel ünnepeljük. Szóval mosolyogj és élvezd.

Köszöntők

Ti, srácok, bebizonyítottuk, hogy a filmekben látott házasságok a való életben is megtörténhetnek! Olyan vagy, mintha egy meséből ugrottál volna ki. Ne hagyd abba a varázslatot, folytasd mindaddig, amíg ki nem vonod az utolsó leheletedet. Boldog évfordulót! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Boldog évfordulót kívánok kedvenc „csapatomnak” – a legnagyobb rajongódtól. Gratulálok mindkettőtöknek!

Köszöntők

Boldog évfordulót! Ünnepeljetek még sok évet együtt, kiállva az idő próbáját, hogy erősebbek és boldogabbak legyetek.

Köszöntők

Virágozzon ez a nap a ti lelketekkel, és vigyázzatok egymásra. Maradjatok mindketten boldogok örökre, és ünnepeljétek évről évre ezt a különleges pillanatot! Boldog házassági évfordulót! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Ez az évforduló ismét bizonyítja a köztetek fennálló szerelmet, és ez maradhat az utolsó leheletig, és boldog évfordulót a világ egy csodálatos párjának.

Köszöntők

Boldog évfordulót! Remélem, hogy a luv csak erősödik az idő múlásával, hogy mindannyiunkat inspirál, és ez vezeti a gondviselés felé vezető utat. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok, amikor együtt ünnepeljük csodálatos utazásunk újabb évét.

Köszöntők

A párod olyan csodálatos, és a boldogságod tökéletesen látszik a mosolygós arcodról. Ti vagytok a legboldogabb pár, akit valaha láttam. Boldog és szeretettel teli életet kívánok az életed végéig, szeressétek egymást. Boldog évfordulót a buja párnak!

Köszöntők

Ritkán látni olyan házaspárt, akik ennyi év után is úgy kezelik minden egyes napjukat, mint az első és az utolsó is. Valóban követendő példa vagy. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Kettőtökkel nincs “jobbik fele”, mert mindketten a legjobbak vagytok!

Köszöntők

A virágzó, örömteli házasság igazi titka az összetevőkben rejlik. Az a tény, hogy együtt maradtok, bizonyítja, hogy egymásnak teremtettek. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Legyetek továbbra is csodálatos férj és feleség egymásnak. Nem kívánok mást, csak boldogságot, örömöt és örömet az elkövetkező években.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Rózsaillatot, liliomok szelídségét és kertekkel teli örömöt kívánok a legszebb napon! Boldog Házasság Napját Kívánok Neked!

Köszöntők

Ha a házasságodat nézed, és látva a határtalan lelkedet, azt hiszem, hogy a házasságok a mennyben köttetnek. Boldog évfordulót szép pár! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Az idő telik, szerelem marad! A pillanatok múlnak, az emlékek megmaradnak! Annak a napnak a csodálatos emléke, amikor elindult az utazása, tartsa meg kapcsolatát örökre erős és megbonthatatlan! Sok áldás a házassági évforduló napján! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Szeretem látni azokat a párokat, akik vakon szeretik egymást. Egy év telt el, és a szerelmetek továbbra is ugyanazok egymás iránt. Legyen minden napod olyan, mint az esküvőd.

Köszöntők

A legjobb párnak, akit ismerek, minden jót kívánok, és boldog évfordulót kívánok egymásnak!

Köszöntők

Sok áldást és jókívánságot küldök. Éljetek továbbra is teljes és örömteli életet együtt még sok évig. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Mindketten nagyon boldogok vagytok együtt, és imádkozom Istenhez, hogy az emberek ugyanazok maradjanak életük végéig. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Sok szeretetet és boldog gondolatot küldök neked életed e csodálatos mérföldköve alatt. Boldog évfordulót! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Szerető kívánságokat küldök mindkettőtöknek az évfordulóján, legyen ez valami nagyon különleges. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

A legkedvesebb évfordulók az élet legkeserűbb pillanatainak átvészelésének eredménye… kéz a kézben és szívtől szívig. Boldog évfordulót.

Köszöntők

A legtöbb házaspár hallja egymás szavát, te pedig hallgatod egymás szívverését. A legtöbben csodálják egymás külsejét, kiegészítitek egymás lelkét. A legtöbben elkötelezik magukat egymás élete mellett, ti pedig egymás álmai mellett. Boldog évfordulót egy csodálatos párnak.

Köszöntők

Összehasonlítom szerelmed visszhangját az óceán hangjával. Mert mindkettő állandó. Boldog évfordulót egy csodálatos párnak!

Köszöntők

A párok a mennyben jönnek létre, és a földön ünneplik. A házassági évfordulónk ünneplése nyisson új távlatokat a sikerek előtt!

Köszöntők

Könnyű beleesni, de nehéz fenntartani a kapcsolatot. De ti srácok megcsináltátok. Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok mindkettőtöknek.

Köszöntők

Az idők során számos ember keresett, de soha nem találtak olyan szerelmet, mint amilyenben ti ketten osztoznak. Legyen megáldva folyamatosan nagy örömmel és boldogsággal. Boldog évfordulót.

Köszöntők

A kötelékek, amelyek összekötnek téged, csak erősödjenek minden nap, melegséget és kényelmet biztosítva éveken át.

Köszöntők

Mindketten nem vagytok más gyönyörű párok. A kémiában van valami különleges. Ha csak azt nézzük, hogy mindketten úgy beszélnek, mint két szerelmes tinédzser, úgy tűnik, hogy a párod a fenti mennyországgal párosult. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Újabb év telt el, és folyamatosan bizonygattad nekünk, hogy az igazi – Boldog házassági évfordulót egy gyönyörű párnak!

Köszöntők

Párként aranyosabbak vagytok, mint Mike és Molly, menőbbek vagytok, mint Leonard és Penny, romantikusabbak, mint Ross és Rachel, és sokkal jobban egymásnak készültök, mint Homer és Marge. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Legjobb kívánságokat kívánok mindkettőtöknek évfordulójuk alkalmából. A szeretet, amelyen osztoztok, maradjon meg életében, és legyen csodálatos pár. Boldog évfordulót.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Jó egészséget és sok boldogságot kívánok, amikor együtt ünneplitek csodálatos utazásotok újabb évét.

Köszöntők

Boldog házassági évfordulót mindkettőtöknek! Éljetek még sok évet együtt, hogy az idő múlásával egyre erősebb szerelmével ünnepeljetek.

Köszöntők

Nektek is elromlott ez a házassági dolog. Milyen nagyszerű készség elsajátítani! Gratula! – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Legyen párod ölelésének melege melegebb, mint az az érzés, amikor egy hideg éjszakán pattogó kandalló előtt ülsz. Boldog első évfordulót.

Köszöntők

Bármit kínál is az élet, tudom, hogy mindent elfogadsz, mert hited van a lelkedben és szeretet a szívedben. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Nincs kedvesebb, barátságos és elbűvölő kapcsolat, közösség vagy társaság, mint egy jó házasság. Boldog évfordulót mindkettőtöknek!

Köszöntők

Íme néhány csodálatos üzenet és kívánság, amelyek segíthetnek abban, hogy egy pár évfordulós sorát írjon egy kártyába, amelyet elküldhet szeretteinek az évfordulójuk alkalmából, hogy emlékezetessé tegye a napjukat. Kívánjuk a legjobbakat a házasságukhoz, és árasszuk rájuk hatalmas áldásaikat.

Köszöntők

Amikor meglátlak, megértem az esküvő valódi jelentését. Te vagy a legjobb példa egy ideális párra. Boldog évfordulót mindkettőtöknek .

Köszöntők

Szeretnék gratulálni a házassági évfordulójához. A szeretet, amelyet együtt ápoltatok, mindig érintetlen marad a vihartól és a félelemtől. Bármit is megosztottatok egymással, és tervezzenek egy utat a jövőre nézve.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Az élet köre gyönyörű, és ma mindketten visszavisznek az idő arra a napra, amikor megígértétek, hogy mindig együtt lesztek; most sok minden megváltozott, de a szerelem továbbra is ugyanaz. A mosoly és a boldogság mindig veled marad. Gratulálok.

Köszöntők

Örömünkre szolgál, hogy együtt látunk benneteket. Fesd le életed gyönyörű színekkel, de soha ne hagyd egymást békén a sötét színárnyalatokban; menjetek együtt és törjétek meg a legrosszabbat, bármilyen helyzet is legyen. Gratulálok a házassági évfordulójához.

Köszöntők

Úgy tűnik, a szavak kevésbé írják le a kapcsolatotokat, amiből 20 évet egymás megjelölésének növelésével töltöttetek!!! Boldog házassági évfordulót!!!

Köszöntők

Az együttlét során mindketten megtapasztaltatok egy utazást szeretettel és szeretettel. Voltak hullámvölgyek és hullámvölgyek, de a nap visszavezet a szakszervezeted napjába. Megosztva a mosolyt és a fájdalmat, átmentetek néhány úton, de mindkettőtöknek hosszú út áll előttetek. Gratulálok. – Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Isten párossá teszi az embereket, a szerelem pedig örökre igaz párná teszi őket; mindketten csak együtt néztek ki tökéletesnek, ezért legyetek mindig egymással és érezzétek az élet örömét örökké. Egymás kezét fogva, vidáman utazzunk. Gratulálok.

Köszöntők

Semmi sem lehet tisztább ezen a világon, mint húsz év kapcsolatod, ebben biztos vagyok!!! Boldog házassági évfordulót!

Köszöntők

Az Ön évfordulója egy olyan mérföldkő, ahol megállhat, és visszatekinthet az életére, hogy megőrizze a szép emlékeket, és megkösse magát minden olyan csodálatos ígérethez, amelyet még be kell teljesítenie. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Legyen minden új nap, amit megosztasz, szebb, mint az előző. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Néhány ember számára a tökéletes házasság mítosz, mese, legenda, mese vagy hamis remény. De számomra ez egy valódi dolog, ami köztetek létezik. Boldog évfordulót.

Köszöntők

Nem kell megvárnia a 10., 20. vagy 25. évfordulót, hogy megünnepelje élete mérföldkövét. Minden évfordulója különleges mérföldkő. Boldog évfordulót.

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

Minden szeretetemet és jókívánságaimat küldöm, amikor egy újabb, egymás iránti szeretet és ragaszkodás évét ünneplitek. A szerelem továbbra is erős maradjon és növekedjen a korok múlásával. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Az igaz szerelem soha nem hal meg, csak erősödik és igazodik az idő múlásával. Jól látható, hogy a szerelmed a legerősebb és legigazabb fajta. Boldog évfordulót!

Köszöntők

Amikor egy újabb évet együtt ünnepelnek, szánjanak egy percet arra, hogy felidézzék a közösen létrehozott boldog emlékeket, és elmélkedjenek a levont tanulságokon. Legyen továbbra is egyre erősebb. Boldog évfordulót.

Köszöntők

„Ma két csodálatos embert ünneplünk, akik egy nagyszerű párost alkotnak!”

Köszöntők

„Emeljük poharunkat, arra a napra, amikor kimondtátok az Igent;mindarra, mit együtt megéltetek, és amit még együtt megéltek;a szeretetre és vidámságra, mely megtölti mindennapjaitokat!Emeljük poharunkat az évfordulótokra és rátok!”

Köszöntők

„A mai nap megfelelő alkalom arra, hogy megünnepeljük ezt a különleges szerelmet, amelyet két ember nap mint nap ápol és óv.Nagyszerű alaklom ez arra, hogy sok boldogságot kívánjunk az elkövetkezendő évekhez!”

Köszöntők

„A mai nap az ünnep napja, nem csak a szerelem, hanem a hosszan tartó szerelem ünnepének napja, amely kiállta az idő próbáját és megerősödött az évek során. Kívánom, hogy éljétek át újból azt az érzést, amely összekapcsolta szíveteket és életeteket!”

Köszöntők

„Köszönöm Neked, hogy megosztod velem az életed. Köszönöm, hogy fogod a kezemet. Köszönöm, hogy melletted nem kopott meg a szerelem, és köszönöm, hogy most már mindig velem leszel!”

Köszöntők 

Köszöntők

Gratuláció házassági évfordulóra

Köszöntők

  

Köszöntések, jókívánságok, idézetek: