Modern ballagási idézetek

Modern ballagási idézetek, Ballagásra idézetek
Ballagásra idézetekModern ballagási idézetek

Köszöntők

„Az időtök véges, ne pocsékoljátok arra, hogy mások életét élitek. Ne bénítson meg titeket a dogma, hogy mások elvei szerint kell élnetek. Ne hagyjátok, hogy mások véleménye elnémítsa a hangotokat. És ami a legfontosabb: bátran kövessétek a szíveteket és a megérzéseiteket. Mert azok már tudják, kik is akartok lenni valójában. Minden egyéb másodlagos.”
/Steve Jobs/

Köszöntők

„Egy előírt ötvözet helyett csodálatos mozaiká váltunk.
Különböző emberek, eltérő hittel, más-más vágyak,
egyedi remények, egyéni álmok…”
/Jimmy Carter/

Köszöntők

„Add tovább a tudásodat, az erőt, a jártasságot. De a gyengeséget, dőreséget és kudarcot szintúgy. Igen, leginkább a kudarcot. Mert a legjobb tanár éppen a kudarc.”
/Idézet a Star Warscímű filmből/

Köszöntők

„Neked magadnak kell eldöntened, mi akarsz lenni az életben. Így te vagy a felelős a tetteidért és nem hibáztathatsz másokat.”
/Vilmos herceg/

Köszöntők

„Én nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek!”
/Freddie Mercury/

Köszöntők

„Megszólnak, ha túl vékony vagy, és megszólnak, ha túl kövér. Lehetetlen mindenkinek megfelelni, és azt javaslom, ne is próbálj!”
/Jennifer Aniston/

Köszöntők

„A ma különleges pillanatai lesznek a holnap emlékei.”
/Idézet a Aladdin című rajzfilmből/

Köszöntők

„Úton vagyok, meg tudom tenni a távot. Nem számít, milyen messze van, erős maradok. Tudom, hogy minden méter megéri. Elmegyek bármilyen messze, hogy megtaláljam, hová tartozom.”
/Herkules/

 

Köszöntők

Modern ballagási idézetek

Köszöntők

„Az én napirendemen nem szerepel más, mint hogy boldoggá tegyen engem a pillanat, teljes valómban jelen legyek, és örömmel emlékezzek rá.”
/Sandra Bullock/

Köszöntők

„Nem tudod meg nem történtté tenni a múltat, arra viszont kifejezetten képes vagy, hogy ne ismételd meg.”
/Bruce Willis/

Köszöntők

„Minden rajtad múlik. Az elméddel a poklot mennyé, a mennyet pedig pokollá tudod alakítani.”
/Elton John/

Köszöntők

„Ha valakinek egy darabot adsz a szívedből, az többet ér, mint a világ összes pénze.”
/Michael Jackson/

Köszöntők

„Olyan jó, ha átölelik az embert. Bárcsak egyszerű, szótlan, vigasztaló gesztusokká párolódhatna le a kapcsolatuk! Egyáltalán miért tanultak meg beszélni az emberek?”
/J. K. Rowling/

Köszöntők

„Csak lépj tovább és ne törődj azzal, amit mások gondolnak. Tedd azt, amit tenned kell, önmagadért.”
/Johhny Depp/

Köszöntők

„Minden sérülés lecke (…), és minden leckétől jobbak leszünk.”
/Idézet a Trónok harca című filmből/

Köszöntők

„Egy dolog, ha valaki kikecmereg egy szorult helyzetből (…), az viszont egészen más, amikor valaki arra törekszik, hogy magát a szorult helyzetet szüntesse meg.”
/Michelle Obama/

Köszöntők

„A semmiből felépíteni egy saját üzletet egészen felemelő érzés lehet – ezért is teszik fel rá sokan az életüket és dolgoznak rajta éjt nappallá téve, fittyet hányva a rengeteg kockázatra. Nem lenne hát logikus, hogy önmagunk felépítésébe is legalább annyi energiát fektessünk, mint egy sikeres cég vagy vállalkozás létrehozásába?”
/Ryan Holiday/Köszöntők

Modern ballagási idézetek

Köszöntők

„Noha ahhoz, hogy sikeresek legyünk, leginkább korábbi sikerekre van szükség, de a legsikeresebb pályafutások is egyetlen apró sikerrel kezdődnek. A kis boltokban gyakran lehet látni egy bekeretezett egydolláros bankjegyet a falon. Nos, ez nem csak egyszerű szimbólum. Egy kisvállalkozás életében valóban az a legfontosabb pillanat, amikor először sikerül eladni valamit. Az első kuncsaft vállalja a kockázatot, és a bolt jövőjébe fekteti a pénzét. És ezzel elindítja a siker útján.”
/Barabási Albert-László/

Köszöntők

„Életünk végén mindnyájan ugyanoda érkezünk – az odavezető út az, ami különbözik. Ezért fontosabb maga az utazás, mint a cél.”
/Bear Grylls/

Köszöntők

„Minden iskolás gyerek végezhet a fizikaórán kísérleteket, hogy meggyőződjék bizonyos tudományos hipotézis valódisága felől. De az embernek, akinek csak egy élete van, nincs lehetősége kísérlettel ellenőrizni a hipotézist, s ezért sohasem fogja megtudni, hogy jól tette-e, amikor az érzelmeire hallgatott.”
/Milan Kundera/

Köszöntők

„A sors kegyetlen ujja intett: El kellett válni hőseinknek. Kezdődik majd az iskola, S egymást nem látják tán soha.”
/Varró Dániel/Köszöntők

Modern ballagási idézetek

Köszöntők

Még több ballagási idézet